Uw gaat uw website vernieuwen en wilt de domeinnaam verhuizen

cPanel Hosting
We zien het vaak, uw website is alweer een aantal jaar oud en hoognodig toe aan een nieuw jasje (responsive, trendy helemaal van nu) U benadert een websitebouwer en al snel bereikt u overeenstemming tot de bouw van uw nieuwe site!  De webbouwer stelt wel als wens (eis) de site ook te moeten hosten, dat werkt voor hem namelijk het prettigst.  U wordt verzocht uw webhoster te benaderen en om hier de TOKEN/EPP code op te vragen waarmee de domeinnaam verhuist kan worden naar de webbouwer. 
 
Voor u als leek een prima oplossing, een aanspreekpunt alles onder een dak een fijne gedachte toch? of toch niet? 
 
Wat u met deze actie feitelijk doet is alle sleutels van uw onderneming, hobby of vereniging in handen leggen van een persoon/bedrijf. Ondanks dat de webbouwer een prima cv en staat van dienst heeft, kan de situatie ontstaan dat er toch een verschil van mening of inzicht ontstaat (geschil in het extreemste geval) stelt u zichzelf nu de vraag of de keuze alle sleutels uit handen te geven nu wel zo verstandig was. Wat immers als de webbouwer de domeinnaam gijzelt of niet meer wil afstaan? 
 
De gemiddelde website vandaag de dag wordt gemaakt in Wordpress (65% van alle nieuwe websites wordt hierin gemaakt) wij hosten enkele duizenden WordPress websites en zijn dus meer dan prima in staat deze nieuwe website voor u te hosten, dit op de snelste SSD schijven, up2date systemen op een hypermodern cloud cluster. 
 
Hou de regie dus in eigen hand, geef uw webbouwer te kennen al te beschikken over een webhoster die de site prima kan hosten zoals deze dit ook de afgelopen jaren heeft gedaan. We verstrekken u graag de FTP gegevens waarmee de webbouwer de site online kan plaatsen tevens voorkomt u een hoop stress van het migreren van mailboxen data etc. etc. 
 
Het spreekwoord schoenmaker houdt u bij de leest is hierop volledig van toepassing, immers u koopt toch ook geen brood bij de loodgieter? 
 
Mocht uw nieuwe websitebouwer hier niet in mee willen gaan dan beschikken wij over een ruim netwerk van webbouwer die hiervan geen probleem maken, wij brengen u hiermee graag in contact. 
 
Mocht u naar aanleiding van dit onderwerp meer vragen hebben dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 
 
 

Add Feedback